Post by writhadtochoyprim on Feb 22, 2022 15:35:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Meltdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Meltdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni kristali ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Meltdown 2022 version ▞▞▞
Ne shvaćam svrhu svih geometrijskih crtica uključujući, ne plaćate nam da preuzmemo aplikaciju pa zašto postoji nešto poput pune verzije
Sjajna igra, super pjesme i super animacija 👌. Što ću drugo reći
Ne sviđa mi se da je malo lako, ali to je to
Uf ova igra je najgora, košta za punu verziju ali osim toga je dobra
Prilično dobra igra, volio bih da se ove razine jednostavno dodaju u uobičajenu geometrijsku crtu, ali zabavne u svakom slučaju
Geometry Dash Meltdown Arkade tira
Sjajne stvari, trebalo bi napraviti još nekoliko pjesama, ali sveukupno zbog novih stvari koje dolaze, toplo predlažem sviranje!
Vrlo zabavna
Glazba i ritam su jako dobri i stvarno ga je izazovno pobijediti, ali to ga čini dobrim
OVA IGRA JE NAJGORA IGRA KOJU SAM IKADA IGRAO. NITKO IKADA NIKAD PREUZMITE OVU IGRU JE TAKO GLUPA I LOŠA JE I ZA LJUDE KOJI MISLE DA JE LAKO DA JE ODLAZI I POGREŠNO JE TAKO TEŠKO ZNAM DA JE TAKO TEŠKO ZNAM DA BI TREBAO 47 NIVO I AKO ŽELITE KOMENTIRATI SAMO DA SE POHVALITE KAKO STE DOBRI U IGRI SAMO NEMOJTE JER JE SUPER GROBNO!!!!!!!
Proslu igru nemogu maknit pa zato jebem va sve po spisku
Glupa igrica ja skocim i on mi ne skoci zato dajem 1 zvjezdicu i zbog reklame
Geometrijska crtica
Stvarno je dobar ali godinama sam čekao da izađe sljedeći LVL.
Vise levela
Geometry Dash Meltdown Arkaadmängud kljr
Za
zabavno je, ali NEMOJTE DA OVO SVOJOJ DJECI, dok vi možete, ali ja sam to dao svom djetetu i on je to tražio SVE VRIJEME, bilo je jako neugodno. ali to je vrlo zgodna aplikacija za djecu STARIJU OD 7 godina jer ne mislim da će pitati SVAKU SEKUNDU TAMOĆNOG ŽIVOTA. Kao i Moj. (TEŠKO ĆE IM TO ODUZET) to je lijepa i cool aplikacija. samo nemojte davati svojoj djeci mlađoj od 7 godina. jer će se ljutiti na tebe ako ti to oduzmeš. pogotovo ako se tek probude onda IM NE DAJTE.
Nadam se da će novi odveli brzo doći
Ako volite prepreke, ovo je dobra igra koju igrate ili parkour, ovo bi bila dobra igra za vas, ova igra je dobra, ali bih više volio Geometry dash lite, ili punu verziju.
ok, ova igra nije dobra, JAKO DOBRA grafika pa čak i pjesme, pozadine poput, preporučio bih ovo svima na cijelom svijetu, ali problem je što bi mogla kasniti, ali se uopće nije srušila, kako nevjerojatno! ,samo nastavi ROBTOP!!!!!
Ova igra je tako loša ako vas boli glava, ne igrajte je i kad tapnete ne radi
Tako dobra igra
Ova igra je preteška i također nema puno geometrije! Što se dogodilo s naprednim oblicima poput šesterokuta, peterokuta, osmerokuta itd. sveukupno ne preporučujem jer je to igra koju vam je jako teško pobijediti i koja je vrlo iritantna, trebalo mi je 435 pokušaja da pobijedim pjesmu sedam mora! 😒
Nevjerojatno je. Mislim, nisam tako savršen, ali je u redu i mislim da biste ga svi mogli preuzeti. Grafika je najbolja
Ali RobTop možete li dodati više lvls, pls? P. S Tvoji lvls r NAJBOLJA i tvoja glazba!!! ♡
Bullet Hell Monday Finale Arked yomh
Neee Najgora igra ikada
Svi su leveli pre LAGANI probajte geometry dash WORLD PRE FORA
Samo što nema editor mapa
Bah = loše kao pakao u zraku = loše kao pakao geometrija crtica = loše kao pakao
Najgora igra od svih mogućih Geometry dash. Užasna igra, užasne kontrole i sve. Ne gubi svoje prokleto vrijeme da je tako loše da radije skočiš s litice.
Pobijedio sam sve razine! Jedva čekam nove. Kad dolaze?
Zabavan izazov koliko god bih želio da ima više pjesama, dat ću 5 zvjezdica ako stavite glazbu poput Alana Walkera ili NCS-a objavite takvu vrstu glazbe, kao i pojačanje izazova Ako imate brze i spore pjesme, razmotrite moju molbu i ažurirajte! Puno ti hvala!
Ova igra je pre cool mislim ono toliko te izživcira preporučujem je svima pet zvjezdica
Dobra igrica za one koji su se navikli na hardcore igre i sam prije igre dash till puff a sad igram ovo
Prilično je cool. O čekaj... griješim, vruće je. U svakom slučaju, igra nije za geometry dash vetrans, ali je laka za početnike. Tako da ocjenjujem 4/5.
Igrica je mrak zakon pogotovo muzika i jedva čekam nove levele
Geometry Dash Meltdown Arkády gfs
prekul nema veze sto ima 3 lvla muzika je odlicna na prvom lvlu
Još jednom hvala na najboljem načinu da napravite sjajnu igru
Igra je dobra, ali mislim da je malo preteška za početnike koji ovu igru igraju prvi put. Zbog toga se bore da dovrše razinu. Zatim moraju završiti tone razina koje ih stresu.
yss
Odlično super nemam riječi za ovu igru samo da je naj
Nije veliki obožavatelj, postaje sve teže i teže kako idete
dobra igra, ali dodajte još razina
Jako te bole oči i reklame su tako dosadne.
Najbolja igra ikad
Geometrija – meltdown je toliko glup jer ga ne možete završiti ni na posljednjoj razini kako mislite da biste to trebali završiti
Napravite ovo jednostavno dum dum Glazba je tako dosadna dum dum.
Razlog zašto sam stavio dvije zvjezdice je zato što koristim nepotpunu verziju i volio bih da još uvijek mogu napraviti ili igrati razine. Dakle, možete li to napraviti da mogu napraviti svoje razine i igrati druge, a isto tako napraviti tako da ih ima više razine!
Igra je super... Samo napravite više razina
Vrlo dobro. Stvar je u tome što postoje samo 3 razine.
Geometry Dash Meltdown Arcade hrhk
To je jedna od rijetkih igara koje možete igrati offline bilo gdje, ali je nikada ne bih igrao u slobodno vrijeme. Pomalo dosadno