Post by writhadtochoyprim on Feb 22, 2022 15:08:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничен златен хак ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Грешка в системата за рейд също изостава
Имам въпрос. Как да коригираме грешката, която не може да получи награда от google (вътре в играта). Играя на телефон с android.
Току-що започнах да играя обичам играта и след това актуализирах сега, повечето от съдържанието не се зарежда Изпратих екранна снимка
Спокойно, че си отишъл навреме да го играеш
Сървър 115 ако има bqkoe bg da pishe. Аз сума VARUS-BG
Heroes Charge Rollespil khar
Heroes Charge Rollespill swqe
Сравнително подобрена,но има още какво да се желае👍
Мерси. Но сега също не мога да вляза в играта след актуализацията. Като никой не може да влезе в играта. Останах на снимката доста дълго. Виждам само думата „зареждане“.
Страхотна игра, когато започнете! С по-високо ниво........Платете, за да спечелите игра!!!!!
Постоянни сривове и p2w структура
Забавно е, но има много актуализации.
Хубава игра
Heroes Charge Hry na hrdiny cfkm
Актуализациите често са бедствие, очевидно не са тествани достатъчно. Добра стратегическа игра, но изисква много време, докато играта напредва. Играе се безплатно, но ще трябва да похарчите, за да растете. Първата част от пъзел на играта е интересна, но без значение за основната игра.
Защо не мога да играя?
Бива не е мн лоша
Играта е забавна, приятна и много лесна за игра. Горещо бих го препоръчал на моите приятели
Мисля, че повечето от неактивните гилдии трябва да бъдат изтрити. Също така членовете, които не са влезли в никоя гилдия, трябва да бъдат изтрити. Сега използвам гилдия, в която членовете не са се присъединили повече от 550 дни. Има много неща, които не трябва да бъдат изтривани за по-добро качество на играта.
Все още имате проблеми с влизането в играта на LTE ще се зареди на 3g и wifi. Можете ли да ми дадете някакви предложения? Предполага се, че се актуализира, но на екрана пише моля актуализирайте. Наслаждавам се на играта и се надявам да ми помогнете.
Neznam qcae i gotina
(y)
Ако не искате да харчите пари, не играйте тази игра. Всеки ден, когато влизате, ще бъдете подчинени на не по-малко от 6 изскачащи прозорци, за да купувате неща. Но изчакай, че не е направено. Попълвате ежедневните сандъци, има още един. Но изчакайте, докато вършите ежедневните си неща, играта се срива 5 до 7 пъти. Имам напълно актуализирана игра и s20, актуализирани до най-новата версия на Verizon. Забравете за изравняването на вашите герои. След последната актуализация имам над 10 знака, които изискват 750 плода, но получават 5 на ден.
Evo Pop Hlavolamy tzm
Рекламираните кули са там, но това не е основната игра. Странна реклама.
Хубава игра, която играх с новата и това беше най-добрата част от живота ми 💞
Замръзване непроходим дори ранен куест; аудио се възпроизвежда, но екранът е замръзнал (няма анимация, докосването на екрана не работи) същото дори след рестартиране на приложението. Счупен, не губете време/пари
Бахти яка игра. Нямам никави оплаквания от нея
1 започва страхотно. След това трябва да харчите пари, за да превъзхождате.
Голяма "краста"!
герой легенда
Обичам играта, но има грешка във войната на боговете, моята монета не се увеличава, въпреки че вече счупих 3 златни сандъка, в момента загубих повече от 100 000 монети поради това, което ми отне няколко седмици, за да събера тези скъпоценни монети за грешки, искам го оправено сега възможно най-скоро
БЕШЕ забавна игра, но разработчиците бързо превръщат това в заплащане, за да бъде почти конкурентна игра. Разстоянието между тези, които плащат $100 на месец или повече, и тези, които средно по-малко от $10, сега е огромно. Разработчиците коментираха моя разочароващ преглед, че не карат хората да плащат, за да спечелят и че трябва да отделят ПОВЕЧЕ време и усилия за ниво. Защо да се притеснявате Когато има НУЛА шанс да бъдете конкурентоспособни с тези, които очевидно имат джобове, които са забавено дълбоки. Играл съм 4г.
Проблем, измъчван от докладванията, получени като hom, и дори ако елементите липсват или изчезнат (покупка или не), докладването не получава право. Мразя да го казвам, но: Друга игра на парична крава, която премахва играта и вълнението от играта. Предизвикателствата, които се правят в рекламата, продължават първите 3-4 лв, след което изпадат в нищо...
Изглежда, че са използвани много преки пътища при правенето на тази игра. Поставянето на "a(n)", вместо правилното конюгиране на спецификаторите със съответните им субекти е знак за игра, която е била прибързана и вероятно е направена само за да бъде пусната на пазара възможно най-скоро. В секцията за награди за главни куестове, бутонът „искане на всички“ е безполезен, ако вашите мисии се показват един след друг, все пак трябва да щракнете върху бутона многократно, за да получите наградите си.
Страхотна графика, хубава игра, обичам героя, специално командир
За разлика от Hero Wars, вие предоставяте това е 2 🌟 фактът, че отговаряте на коментари, е 1 🌟. 2-ма липсващи се дължат на проблема със същия проблем като друг, който е коментирал играта, която сега замръзва. В него се споменава актуализация, след което преминава към бонус етап, където нищо не е в клетката. След като се реши нищо не се случва, замръзва. Бутонът за повторно изпълнение е неактивен, бутонът за напредване носи подкана, че ако напредна, ще пропусна съкровищата с отмяна или ок, които са активни.
Добре е за безплатна игра, но покупките са надценени и по принцип не дават достатъчно, за да направят играта приятна. Да, печелете пари, но МОЛЯ, помислете за предлагането на по-добри или по-евтини артикули за удоволствие от играта.
Забавени хора, правете забавени игри.
Исках да видя дали е толкова трудно, колкото рекламирате и играта е просто здрав разум и повторение. Аз също изпитах грешки през първите 5 минути и всичко е едно и също нещо отново и отново.
Много добра игра, добра за фокусиране и доста упорита (в добър начин) продължавайте с добрата работа
Страхотна игра. Просто не ми харесва факта, че измамниците в определени области ще накарат играта ми да твърди, че мрежата ми е отпаднала.