Post by writhadtochoyprim on Feb 22, 2022 14:59:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ holedown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ holedown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ holedown 2022 version ▞▞▞
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά το gameplay τελειώνει απότομα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πολλή ανάπτυξη που πηγαίνει ακόμη και σε ένα παιχνίδι σαν αυτό, αλλά για 3,99 $ θα περίμενα περισσότερο περιεχόμενο. Το πήρα δωρεάν στο play pass και δεν ήταν κακό παιχνίδι από αυτή την άποψη.
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, μου άρεσε πολύ. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι αρκετά βραχύβια και η ατελείωτη λειτουργία αναπαραγωγής δεν είναι πραγματικά πολύ ικανοποιητική.Έχω ξεκλειδώσει τα πάντα και έχω δει όλα όσα πρέπει να δω, ήταν ένα διασκεδαστικό ταξίδι όμως.
holedown آرکیڈ awel
Τόσο τόσο ευχάριστο και χαλαρωτικό. Μπορείτε είτε να παίξετε για να προχωρήσετε και να κερδίσετε είτε απλώς να αφήσετε τις μπάλες να αναπηδήσουν και να δείτε τι θα συμβεί, στη χειρότερη περίπτωση απλά προσπαθήστε ξανά. Το Soundtrack είναι καταπραϋντικό και υπνωτιστικό, όπως και τα ηχητικά εφέ και τα γραφικά.
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά που μπορείτε να αγοράσετε. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα επίπεδα!
Ocean Is Home : Island Life Simulator הרפתקאות zbju
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά πολύ σύντομο
Λαμπρός. Τόσο απλό, μόνο σχετικά σύντομο αλλά εξαιρετική αξία αναπαραγωγής. Υπέροχο, υπέροχο παιχνίδι
Φανταστικό γρίφος δράσης, που πιθανότατα θα αρέσει στους λάτρεις των Peggle και Tetris.
Πολύ διασκεδαστικό, αλλά έχει κάποια σφάλματα όπου δεν καθαρίζει πάντα τα μπλοκ όταν θα έπρεπε. 😭
ένα παιχνίδι μηχανικού με χαριτωμένα 2d γραφικά... πολύ απλό και σύντομο όμως, φαίνεται ατελές
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά που έχω παίξει εδώ και χρόνια. Αξιολάτρευτο, πολύ εύκολο στην κατανόηση αλλά εξακολουθεί να είναι περίπλοκο και να προκαλεί σκέψη. Το να χάσεις ένα τρέξιμο δεν είναι σχεδόν ποτέ αποθαρρυντικό. Αξίζει την τιμή.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, εκτιμώ ότι σώζει τα επίπεδα παιχνιδιού του παιχνιδιού. Πρέπει να συμφωνήσω με όλους τους άλλους, αν και αυτό που έχετε παίξει στο πρώτο επίπεδο είναι περισσότερο το ίδιο. Μόλις φτάσετε στο τελικό επίπεδο, δεν υπάρχει πολύ κίνητρο για να συνεχίσετε να παίζετε. Νομίζω ότι η εισαγωγή σταθερών επιπέδων και βαθμολογικών πινάκων μπορεί να βοηθήσει, καθώς και νέους τύπους μπλοκ, ίσως αυτούς που δεν μπορούν να σπάσουν, να φτύνουν μπάλες κ.λπ.
Καλό παιχνίδι αλλά πολύ σύντομο - έφτασε στη μαύρη τρύπα μέσα σε λίγες ώρες. Τότε χάνεις το κίνητρο να παίξεις πολύ πιο πραγματικά...
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά δεν αξίζει την τιμή λόγω του εκπληκτικά μικρού όγκου περιεχομένου.
Πραγματικά δροσερή εμπειρία. Χαριτωμένο και διασκεδαστικό.
holedown Arkadne igre xis
Φαινόμενο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι για κινητά που δημιουργήθηκε ποτέ. Τουλάχιστον είναι το απόλυτο παιχνίδι δεύτερης οθόνης, ιδανικό για να κρατάτε το δάχτυλό σας απασχολημένο ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση. Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις που σταματούν το παιχνίδι. Θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό.
Υπέροχο παιχνίδι. Ωστόσο μακάρι να υπήρχε άπειρη κλιμάκωση με αναβαθμίσεις
επικό παιχνίδι για να σκοτώσει το χρόνο, ενημερώστε μερικά νέα επίπεδα, έφτασα στη μαύρη τρύπα αλλά δεν μου αρέσει να παίζω χωρίς σκοπό, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πολύ παιχνίδι εδώ και αυτό που υπάρχει είναι πολύ εύκολο. Αλλά η προσθήκη της ατελείωτης λειτουργίας το καθιστά έτσι υπάρχει λόγος να επιστρέψετε. Τελικά πήρα 1000 μέτρα, αλλά χρειάζεται τόσος χρόνος για να φτάσω εκεί που δεν είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσω ξανά.
Εξαιρετικό παιχνίδι αλλά όχι αρκετά επίπεδα. Το έπαιξα αρκετά εντατικά και το κέρδισα σε λίγες μέρες. Δεν υπάρχει μεγάλη αξία αναπαραγωγής, επομένως θα ωφεληθεί πολύ με περισσότερα επίπεδα
holedown Arcade rqk
Κέρδισα ΟΛΟ το παιχνίδι σε 3 μέρες. Ρίξτε σε λειτουργία πτήσης και σε λίγες ώρες, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε!
Όπως ανέφεραν και άλλοι, αγόρασε σήμερα και προχώρησε αρκετά (φεγγάρι & πολλές αναβαθμίσεις) και η πρόοδος δεν έσωσε...ξεκινά από την αρχή... αναστατώθηκε
Είναι πραγματικά γυαλιστερό και διασκεδαστικό... την πρώτη ώρα. Πολύ σύντομα φτάνεις στο άπειρο στάδιο της μαύρης τρύπας και έχεις όλες τις αναβαθμίσεις και οι μόνοι λόγοι που πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις είναι για να πάρεις υψηλή βαθμολογία ή/και να σκοτώσεις χρόνο. Καμία αξία επανάληψης καθόλου. Θα του έδινα 5 αστέρια αν κόστιζε 1$, ίσως και 2$. Σίγουρα δεν αξίζει 4 $ όμως.
Αυτό ήταν "δωρεάν με το Play Pass", επομένως τα 2 αστέρια μου βασίζονται πλήρως στο να μην έχω τους "3 κρυστάλλους σε έναν γύρο" στο πρώτο επίπεδο μετά τη μεγιστοποίηση των στατιστικών μου και τη λήψη 3 κρυστάλλων σε έναν γύρο.
Το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά σε ατελείωτη λειτουργία μόλις ξεκλειδωθούν όλες οι αναβαθμίσεις, αλλά η αναβάθμιση του μέγιστου μπάλες φτάνει τα 99. Χρειάζομαι άπειρες μέγιστες μπάλες διαφορετικά δεν θα σπάσω ποτέ τα 1000 μέτρα! Δ: Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση σύντομα;
Διασκεδαστικό αλλά μου πήρε λιγότερο από 5 ώρες για να τελειώσω το παιχνίδι
Είναι μια έκρηξη κατά τη διάρκεια του σύντομου ταξιδιού στην ατελείωτη λειτουργία, αλλά στη συνέχεια η ατελείωτη λειτουργία ξεκινά πολύ, πολύ δύσκολα. Ο μόνος τρόπος για να απολαύσεις το παιχνίδι είναι να ξαναπαίξεις τα σύντομα επίπεδα, κάτι που είναι κάπως τρομερό για κάτι τέτοιο.
Διασκεδαστικό, αλλά εξαιρετικά εύκολο, μετά εξαιρετικά δύσκολο. Είμαι στο τέλος του παιχνιδιού και έχω κάθε αναβάθμιση στο μέγιστο, αλλά μετά βίας κάνει τη διαφορά στο στάδιο. Πιστέψτε με, δεν με πειράζει το άλεσμα, αλλά τα μπλοκ είναι στοιβαγμένα με τρόπο που είναι αδύνατο να τα σπάσετε. Καταλαβαίνω ότι υποτίθεται ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να ξεπεράσεις αυτό το στάδιο, αλλά δεν θα πρέπει να είναι αδύνατο ή κάτι που μπορείς να πετύχεις μόνο αν είσαι τυχερός. Όσο για όλα τα άλλα θα ήθελα να υπήρχαν άλλα αναβαθμίσιμα στοιχεία και περισσότερα στάδια.
Χωρίς δυνατότητα επανάληψης. Μόλις εκκαθαριστούν τα επίπεδα, δεν υπάρχει λόγος να τα παίξετε ξανά. Ίσως αν υπήρχαν πολλά περισσότερα από αυτά θα ήταν εντάξει, αλλά δεν υπάρχει αρκετό παιχνίδι εδώ για την τιμή.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να παίξετε, οπότε είναι υπέροχο γι' αυτό, απλώς εύχομαι να υπήρχε περισσότερο. Περισσότερα ξεκλειδώματα, περισσότερα επίπεδα, ίσως ειδικές ικανότητες και διαφορετικοί τύποι μπάλες.
Διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι. Ελπίζω ότι σκοπεύετε να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες και θεματικούς πλανήτες. 😃
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Το άκουσα για πρώτη φορά σε ένα επεισόδιο του Remaster, το κατέβασα και έκτοτε ήμουν κολλημένος.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι σχετικά κοντό. Μου πήρε μόνο μερικές ώρες για να νικήσω. Τούτου λεχθέντος, το απόλαυσα εκεί όλη την ώρα και δεν είχα καμία από τις συνηθισμένες ενοχλητικές πτυχές στα παιχνίδια που βλέπετε συνήθως.
Είναι χαριτωμένο και αξίζει την τιμή για τη διασκέδαση που προσφέρει κατά τη διάρκεια της πρωινής μετακίνησης. Αν και δεν διαρκεί πολύ, εξακολουθεί να είναι ένα πακέτο διασκέδασης.
Διασκέδαση ενώ κράτησε πολύ νωρίς
Ίσως το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφορεί, σε αυτό το είδος. Οι έλεγχοι είναι αυστηροί και τα γραφικά είναι ευχάριστα. Το μόνο θέμα είναι το περιεχόμενο. Παρακαλώ, παρακαλώ, φτιάξτε μερικά ακόμα πράγματα να κάνετε. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθώ να παίζω αυτό το παιχνίδι σχεδόν καθημερινά, από την ημέρα που βγήκε το παιχνίδι. Είναι πραγματικά τόσο καλό.
Είναι μια μοναδική προσέγγιση στο breakout/brick breaking, αλλά στερείται βάθους, η σχεδίαση επιπέδου θα μπορούσε να είναι καλύτερη και οι αναβαθμίσεις είναι μαζικά μη ισορροπημένες κάνοντας το παιχνίδι απογοητευτικό και περιστασιακά βαρετό.
Θέλω τα χρήματά μου πίσω, πλήρωσα για το παιχνίδι και δεν μπορώ να το κατεβάσω περίμενα πάνω από 6 ώρες με τη μόνη περιγραφή "λήψη σε εκκρεμότητα" έχω εγκαταστήσει άλλες εφαρμογές στο μεταξύ, οπότε ξέρω ότι είναι ένα πρόβλημα από την πλευρά μου
Διασκέδαση για 2 ώρες, έφτασε στον τρίτο πλανήτη και μετά έγινε δραστικά πιο δύσκολο χωρίς σχεδόν καμία λύση.
Υπέροχο παιχνίδι με τους βαρετούς παλιούς κλώνους σπασίματος τούβλων. Θα ήθελα να δω περισσότερους κόσμους, αλλά απόλαυσα τις 7 ώρες που μπόρεσα να ξεφύγω από αυτό.
Μου αρέσει πολύ, αν και θα ήθελα να υπήρχε μια επιλογή αλλαγής του συνδυασμού χρωμάτων στην άπειρη λειτουργία.
Φοβερό παιχνίδι. Εξαιρετικά εθιστικό αν και λίγο σύντομο. Η προσθήκη γεγονότων ή ορισμένων επιπλέον επιπέδων θα ήταν ωραίο αλλά εξαιρετικό παιχνίδι συνολικά και ήταν δωρεάν με το Google Play Pass, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ.
Είναι υπέροχο, μέχρι το τελικό επίπεδο. Τότε είναι άσκοπα σκουπίδια
Αγόρασα το Holedown σε μια πρόσφατη έκπτωση και μου αρέσει πολύ! Όμορφη αισθητική, γρήγορη φόρτωση, χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις ή IAP. Πάνω απ 'όλα όμως, είναι τόσο ικανοποιητικό να παίζεις! Νομίζω ότι θα ξεφύγω από την ατελείωτη λειτουργία για πάντα. Ένα υπέροχο παιχνίδι για κινητά συνολικά και θέλω να δοκιμάσω περισσότερα παιχνίδια από αυτόν τον ταλαντούχο προγραμματιστή.